Site icon Life Designer Bible

Den extrema livsstilen som ska ge dig pengar och snygg kropp – så bra är den

Skärmavbild 2017-09-06 kl. 21.45.17

Vad händer om man bara äter frukt och nötter?
Sparar man pengar? Får man mer tid? Går man ner i vikt? Får man en snyggare kropp? Blir man en bättre människa? Och är det ens möjligt?
Vi vet. För vi har testat.
I det sjunde avsnittet av Life Designer Bible berättar vi hur det är att vara fruktarian på riktigt – denna sällsynta och tämligen extrema livsstil som sopar mattan med veganer och raw food-fantaster.

Ställ gärna frågor till oss i kommentarsfältet nedan. Ni kanske har önskemål om vad vi ska testa framåt? Eller du kanske också har testat att vara fruktarian?

/// Lyssna här på det sjunde avsnittet ///

/// Det här är Life Designer Bible ///

Life Designer Bible är podcasten för dig som vill optimera livet. Eller bara vill ta reda på om vanliga människor kan bli supermänniskor om de kopierar världselitens framgångskoncept.

Optimisten Nicklas och skeptikern Daniel testar metoder och rutiner som världens starkaste, smartaste och mest kreativa människor har pekat ut som orsakerna till deras framgångar. Hur svåra är de att utföra? Och vilken effekt ger de? Optimisten och Skeptikern utför experiment som de berättar om i ett nytt avsnitt varje torsdag. Prenumerera på podden, se livesändningar på Facebook och följ experimenten i realtid på Instagram.

/// Den ultimata lyssnarguiden: Att vara fruktarian ///

/// Tips till dig som vill testa livet som fruktarian ///

/// En typisk matdag för Optimisten ///

/// En typisk matdag för Skeptikern ///

/// OBS! OBS! OBS! ///

Ashton Kutcher testade att vara fruktarian när han förberedde sig för rollen som Steve Jobs. Han åkte in på sjukhus efter en månad. Han hade sjukt ont i magen för att nivåerna i bukspottkörteln var galna. En annan risk med att vara fruktarian är att tänderna inte klarar av det ständiga fruktosintaget.

/// Kanalguiden ///

Instagram: (@lifedesignerbible) Följ med under experimentens gång
Facebook: Gilla oss för att inte missa livesändningar
lifedesignerbible.com: Här hittar du ALLT
iTunes/Podcaster och Soundcloud: Lyssna på alla avsnitt

Exit mobile version