Site icon Life Designer Bible

Sex metoder som får dig att somna snabbare och optimera sömnen

Skärmavbild 2017-09-19 kl. 21.48.22

Vi fokuserar ofta på hur vi ska optimera starten på dagen. Det är bra. Men startskottet går flera timmar innan du vaknar. För att maximera effekten av dina morgonrutiner måste du hitta kvällsrutiner som optimerar din sömn.

I det här avsnittet av Life Designer Bible har vi testat den mytomspunna sömnskivan som tog flera år att producera, av en neurolog och en av världens främsta kompositörer. Funkar den? Nu vet vi.

Dessutom:

Ställ gärna frågor till oss i kommentarsfältet nedan. Ni kanske har önskemål om vad vi ska testa framåt? Eller du kanske också har testat det här experimentet?

/// Lyssna här på det nionde avsnittet ///

/// Den ultimata lyssnarguiden: Sömnskivan ///

/// Det här är Life Designer Bible ///

Life Designer Bible är podcasten för dig som vill optimera livet. Eller bara vill ta reda på om vanliga människor kan bli supermänniskor om de kopierar världselitens framgångskoncept.

Optimisten Nicklas och skeptikern Daniel testar metoder och rutiner som världens starkaste, smartaste och mest kreativa människor har pekat ut som orsakerna till deras framgångar. Hur svåra är de att utföra? Och vilken effekt ger de? Optimisten och Skeptikern utför experiment som de berättar om i ett nytt avsnitt varje torsdag. Prenumerera på podden, se livesändningar på Facebook och följ experimenten i realtid på Instagram.

Exit mobile version