Site icon Life Designer Bible

Så förändrades våra liv när vi testade att inte klaga på 21 dagar

Skärmavbild 2017-09-13 kl. 12.51.38Du kan förändra dina tankar genom att förändra ditt språk. I det åttonde avsnittet av Life Designer Bible har vi testat en metod som sägs förändra liv och förvandla dig till en problemlösare.
Uppdraget var glasklart. Vi fick inte klaga, skvallra eller kritisera utan att vara konstruktiv – under 21 dagar i rad. Om vi bröt mot reglerna var vi tvungna att börja om från noll.
Så vad händer med dig och din omgivning om du slutar klaga? Och hur lång tid tar det egentligen att bli världens mest positiva människa?

Ställ gärna frågor till oss i kommentarsfältet nedan. Ni kanske har önskemål om vad vi ska testa framåt? Eller du kanske också har testat det här experimentet?

/// Lyssna här på det åttonde avsnittet ///

/// Den ultimata lyssnarguiden: Inte klaga på 21 dagar ///

/// Det här är Life Designer Bible /// 

Life Designer Bible är podcasten för dig som vill optimera livet. Eller bara vill ta reda på om vanliga människor kan bli supermänniskor om de kopierar världselitens framgångskoncept.

Optimisten Nicklas och skeptikern Daniel testar metoder och rutiner som världens starkaste, smartaste och mest kreativa människor har pekat ut som orsakerna till deras framgångar. Hur svåra är de att utföra? Och vilken effekt ger de? Optimisten och Skeptikern utför experiment som de berättar om i ett nytt avsnitt varje torsdag. Prenumerera på podden, se livesändningar på Facebook och följ experimenten i realtid på Instagram.

Exit mobile version