Senaste nytt

Idéer som gör dig ekonomiskt oberoende – och lär dig läsa tre gånger så fort med ny teknik

  • Kan man träna sig till att bli en idémaskin som kommer på briljanta idéer på beställning – både på jobbet, hemma och när bilen får motorstopp på motorvägen?
  • Blir man lyckligare av att se världens otäckaste filmer – eller bara skadad för livet?
  • Och är det verkligen möjligt att bli tre gånger så snabb på att läsa – med hjälp av en metod som tar ynka fem minuter?

I det tionde avsnittet av Life Designer Bible berättar vi om de experiment som vi ska genomlida i oktober. Ställ gärna frågor till oss i kommentarsfältet nedan. Du kanske har önskemål om vad vi ska testa framåt?

/// Lyssna här på det tionde avsnittet ///


/// Den ultimata lyssnarguiden: Sömnskivan ///


/// 
Det här är Life Designer Bible ///

Life Designer Bible är podcasten för dig som vill optimera livet. Eller bara vill ta reda på om vanliga människor kan bli supermänniskor om de kopierar världselitens framgångskoncept.

Optimisten Nicklas och skeptikern Daniel testar metoder och rutiner som världens starkaste, smartaste och mest kreativa människor har pekat ut som orsakerna till deras framgångar. Hur svåra är de att utföra? Och vilken effekt ger de? Optimisten och Skeptikern utför experiment som de berättar om i ett nytt avsnitt varje torsdag. Prenumerera på podden, se livesändningar på Facebook och följ experimenten i realtid på Instagram.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: