Senaste nytt

Ny svensk app ger dig den nakna sanningen – så funkar den


Min första bild med Minutiae – ”den anonyma anti-sociala medie-appen” – blev på min ödmjuke kollega Tomas. Den svenskutvecklade appen kostar 159 spänn och är ett stort fuck you till Instagram. En gång per dag skickas en push ut till alla som har Minutiae med uppdraget att ta en bild. Grejen är att du bara har några sekunder på dig och du kan inte redigera bilden innan den publiceras. Minutiae förintar arrangerade situationer och illusionen av det perfekta livet. Här finns inte heller profilbilder, likes eller kommentarer. Allt som finns är den osminkade sanningen om ditt liv. The End Game? Om du håller ut i 1440 kan du beställa en bok som innehåller alla bilder som du har publicerat de senaste fyra åren. LOVE IT ❤️👏

2 Comments on Ny svensk app ger dig den nakna sanningen – så funkar den

  1. Agneta Midfrost // 18 augusti, 2017 vid 02:17 // Svara

    Bra idé, men fungerar dåligt. Nästan alla pushar kommer mellan 23.30 och 02 på natten. Man borde få en sovtid ifred åtminstone ibland. Det har hänt vid ett flertal tillfällen att kameran inte öppnat och tagit bild trots att jag varit inom tidsintervallet. Trist när idén är så rolig, kan någon kanske fixa byggarna/problemen!

    • Optimisten Nicklas // 18 augusti, 2017 vid 14:52 // Svara

      Märkligt med pusharna! Jag får också pushar på natten, men inte SÅ ofta. Och jag känner inte heller igen mig i kamera-problemet. Mejla dem och påpeka!

Lämna ett svar

%d