Senaste nytt

Morgonrutinen som ska förändra våra liv


100 procent skelögd av alla pooler. Små, små uppfriskande vattenhål. De påminner mig om Tony Robbins, världens kändaste performance coach. Han har väglett världsledare (Margret Thatcher! Bill Clinton!) och celebriteter (Oprah! Leo DiCaprio!) i livet. Robbins har låtit bygga ett vattenhål i sin trädgård och fyllt det med iskallt vatten. Det första han gör på morgonen är att gå ner i det där hålet.Sen startar det han kallar ”Priming”. Det är hans patenterade morgonrutin som tar tio minuter att utföra och innehåller en andningsövning och några tankeövningar (googla Robbins Priming). Syftet är att göra en drastisk förändring i din sinnesstämning. Meditation på speed, skulle man kunna säga.

Jag och Pessimisten Daniel ska testa metoden i två veckor för avgöra hur svår och jobbig den är att utföra varje dag och – framför allt – ta reda på vilken effekt den ger. Resultatet presenteras i ett nytt podavsnitt av Life Designer Bible om några veckor. Om du har missat det första avsnittet: Check it out!

På plats i Spanien åkte jag till bergsbyn Mijas på den spanska solkusten och hade en storslagen Priming-premiär. När jag blickade ut över horisonten var det varken havets oändlighet eller bergets brutala sluttning som knockade mig. Nedanför mig uppenbarade sig ett täcke av blåa pooler. Tony skickade en hälsning till mig! Inte så konstigt att jag blev skelögd.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: